Вночі: спецпрокурору Мюллеру не дали зустрітися з Трампом, кількість жертв вибуху в Ростовській області зросла, суд заарештував підозрюваного у вбивстві мера Гданська

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Спецпрокурору Мюллеру не дали зустрітися з Трампом

Адвокати президента США Дональда Трампа не дозволили спецпрокурору Роберту Мюллеру, який веде розслідування про втручання Росії в американські вибори, зустрітися з президентом.

Мюллер попросив Трампа провести інтервʼю віч-на-віч після того, як адвокати президента передали його письмові відповіді на деякі питання спецпрокурора. Сторони обговорювали можливість такої зустрічі близько 5 тижнів, в результаті юристи президента заявили, що в команди Мюллера немає необхідності зустрічатися з Трампом.

У Канаді понад 30 школярів отруїлися чадним газом

У початковій школі Des Decouvreurs канадського Монреаля отруїлися чадним газом 35 учнів і вісім співробітників, усіх госпіталізували. У пожежній охороні міста повідомили, що витік чадного газу стався через несправну систему опалення.

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві мера Гданська

Суд Гданська на три місяці заарештував 27-річного Стефана В., якого підозрюють у вбивстві мера міста Павла Адамовича. Напад стався 13 січня, просто на сцені благодійного концерту в центрі міста. Чоловік піднявся на сцену і вдарив кілька разів Адамовича ножем. Від отриманих ушкоджень Адамович помер 14 січня.

Під завалами будинку в Ростовській області виявили тіло другого загиблого

При розборі завалів будинку в Шахтах (Ростовська область, Росія) рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Співробітникам МНС довелося змінити порядок розбору завалів будинку через ризик обвалення стіни. У звʼязку з цим вночі довелося демонтувати небезпечні конструкції, після чого рятувальники відновили розбирання завалів.