Йохана-Клавдія, Мадонна Лама і Нектарій: Мінʼюст назвав оригінальні імена новонароджених українців у 2018 році

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Найбільш оригінальними і незвичайними іменами, якими в 2018 році назвали новонароджених українців, стали Йохана-Клавдія, Мадона Лама та Нектарій. Про це повідомляє Міністерство юстиції України.

Найдивнішими іменами серед дівчат стали Принцеса, Нуне, Авігея, Сумайя, Аглая, Аіша, Аполінарія, Дельфіна, Йохана-Клавдія, Мадона Лама, Філофтея. У хлопчиків — Сонцемир, Мадяк, Космос, Арон Діонісій, Лучіан і Нектарій.

Найпопулярнішими іменами минулого року були Злата, Софія, Єва, Кіра, Яна, Марія, Вікторія, Анастасія і Поліна, а також Матвій, Дмитро, Максим, Марк, Олександр, Артем, Андрій, Іван та Владислав.

У новонароджених мешканців столиці найпопулярнішими іменами були Аріна, Ганна, Валерія, Дарина, Єва, Злата, Марія, Мілана, Поліна, Софія та Соломія, а також Богдан, Данило, Денис, Дмитро, Іван, Макар, Матвій, Марко, Олександр, Тимофій та Ярослав.

Раніше повідомляли, що серед незвичних імен новонароджених киян за 2018 рік були Азарій, Дарко, Соломон, Самуїл, Фараон, Марсель, Сварг, Тадей, Ясноведа, Кассандра, Каталея, Веста та Лукерія.

  • У Британії пара отримала тюремний термін за участь в нацистської організації. Вони назвали свого сина на честь Гітлера. Адам Томас отримав шість з половиною років, а Клаудія Пататас — пʼять років.