У херсонській газеті на прес-конференції сталася стрілянина. В інциденті брав участь проросійський активіст

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
У херсонській газеті на прес-конференції сталася стрілянина. В інциденті брав участь проросійський активіст

Скриншот

У Херсоні невідомі розпилили сльозогінний газ і влаштували стрілянину під час прес-конференції місцевої газети «Новий день». Конференція була присвячена пасажирським автоперевезенням.

У самій газеті повідомили, що інцидент стався за участю проросійського активіста та голови обласної організації Соціалістичної партії Кирила Стремоусова.

Як повідомляє «Інститут масової інформації» (ІМІ), невідомі увірвалися до приміщення і почали розпилювати сльозогінний газ. Учасники прес-конференції намагалися закрити двері, але в цей момент увірвався Стремоусов і продовжив розпорошувати газ. Коли його вигнали, невідомий почав стріляти через вікно над дверима.

У результаті стрілянини ніхто не постраждав, проте багато хто з присутніх отримав опіки слизової через газ.

У «Новому дні» додали, що стрілянина велася з травматичної зброї. У газеті вважають, что завданням нападників був зрив конференції, на якій порушувалися важливі питання про перевезення і проблеми автостанції «Югъ». Відзначається, що з цього питання вже зірвали дві попередні конференції.

Стремоусова і ще десятьох осіб затримали та доставили в поліцію для пояснень. Поліція області відкрила провадження за хуліганство.