Група «Скрябін» представила нову пісню з голосом Кузьми. Музиканти вирішили видати композицію з його архіву

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Група «Скрябін» представила нову пісню з голосом Кузьми. Музиканти вирішили видати композицію з його архіву

Facebook / Андрій Кузьменко

Група «Скрябін» презентувала незвичайну композицію. Вони представили невидану раніше пісню «Сонце замість шапки» з голосом Андрія Кузьменка. Премʼєра пісні відбулася на радіо «Люкс ФМ».

Як зазначили музиканти групи, в їхньому архіві залишилася велика кількість записів аудіо й текстів авторських пісень Андрія. Усі ескізи й демо-записи пісень залишилися у його компʼютері. Музиканти вирішили видати одну з них.

«І хоча частину тексту можна почути в одній з пісень з попередніх альбомів, той варіант, який ми використовували — робочий варіант, який Кузьма, мабуть, відклав на потім, — має зовсім інший настрій і дуже глибокий сенс. Його ми і перетворили на повноцінну пісню», — розповів про композиції гітарист групи Олексій Зволінський.

  • Київська міськрада на засіданні 15 листопада перейменувала сквер у Подільському районі Києва на честь загиблого лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка.
  • Андрій Кузьменко загинув у лютому 2015 року в ДТП біля села Лозуватка (Дніпропетровська область). Рано-вранці його авто зіткнулося з вантажівкою. Співак помер на місці події.
  • У жовтні 2015 року президент Петро Порошенко посмертно нагородив Андрія Кузьменка орденом «За заслуги» І ступеня.