Насті Рибці подовжили арешт на 72 години. Суд у її справі відбудеться 22 січня

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Насті Рибці подовжили арешт на 72 години. Суд у її справі відбудеться 22 січня

Instagram / nastya_rybka.ru

У Росії слідство попросило заарештувати Настю Рибку і Алекса Леслі (справжні імена Анастасія Вашукевич і Олександр Кирилов), яких нещодавно затримали в аеропорту Шереметьєво в Москві. На даний час вони відпущені під підписку про невиїзд. Про це пише ТАСС. Пізніше зʼявилося повідомлення, що суд подовжив Насті Рибці арешт на 72 години.

«Два фігуранти вже вдома. Мабуть, пішли на співпрацю, і їх відпустили під підписку», — сказала адвокат Кирилова Світлана Сидоркіна.

Адвокат стверджує, що слідство просить суд заарештувати їх до 16 лютого.

Пізніше суд вирішив продовжити арешт Вашукевич ще на 72 години. Судовий розгляд запобіжного заходу відбудеться 22 січня.

Настя Рибка зазначила в суді, що не визнає свою провину щодо занять проституцією, а також зазначила, що не збирається «ніяк компрометувати» російського бізнесмена Олега Дерипаску, пише Інтерфакс.

  • Десятьох іноземців — переважно росіян і білорусів — взяли під варту в Таїланді наприкінці лютого 2018 року за незаконне проведення в Паттаї секс-тренінгу.
  • 15 січня 2019 року всі обвинувачені визнали себе винними в нелегальній організації секс-тренінгів і були засуджені судом до умовних термінів увʼязнення. Після цього їх відправили до центру тимчасового утримання в Бангкок, де вони очікували депортації в Росію і Білорусь.
  • До поїздки в Таїланд Рибка фігурувала в матеріалах розслідування Олексія Навального про віце-премʼєра РФ Сергія Приходька і російського олігарха Олега Дерипаску.