Зеленський: «Слуга народу 3» — це офігенне промо для передвиборчої кампанії»

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Зеленський: «Слуга народу 3» — це офігенне промо для передвиборчої кампанії»

Kvartal95 official / Wikimedia

Керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який заявив про бажання балотуватися в президенти, сподівається, що реклама фільму «Слуга народу 3» буде працювати й на його передвиборчу кампанію. Про це він розповів в інтервʼю «Українській правді» і пояснив, як буде поєднувати концерти та передвиборчу агітацію.

Планується, що фільм повинен вийти в березні — саме у розпал передвиборчої кампанії.

«Я дуже сподіваюся, що ми встигнемо, тому що це дуже допоможе. Тому що це офігенне промо для передвиборчої кампанії. Але я не гарантую на 100%, що з монтажем ми встигнемо», — сказав Зеленський.

У той же час шоумен разом зі своєю командою будуть гастролювати Україною, продовжуючи давати платні та безкоштовні концерти. За його словами, ці виступи нічим не будуть відрізнятися від концертів, які були до новорічних свят.

«Дивіться, як у нас виходило зробити такі тури. Коли ти орендуєш зал, ти туди приїжджаєш, люди купують квитки. Ти можеш у цей день відпочити, а можеш вдень дати безкоштовний концерт малозабезпеченим людям, які не можуть собі дозволити прийти на концерт. Ось що таке безкоштовний. Це не безкоштовний концерт — «здрастуй, будь-яке місто, ось вам безкоштовний концерт і голосуйте за мене». Та у житті такого не буде, ви що?! Усі люди прийдуть і будуть дивитися програму «Вечірнього кварталу», — додав керівник «Студії «Квартал 95».