Захоплення Boeing у Росії: підозрюваного у викраденні літака затримали

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Співробітники Національного антитерористичного центру Росії затримали пасажира, який намагався викрасти пасажирський Boeing 737-8LJ авіакомпанії «Аерофлот», пише Telegram-канал Mash.

За інформацією каналу, силовики провели штурм, під час якого затримали підозрюваного у стані сильного алкогольного спʼяніння.

Також бійці антитерористичного центру розрядили пістолет підозрюваного. Пасажир, який сидів поруч із ним, повідомив, що зброя у зловмисника була від початку польоту.

Як пише агентство ТАСС, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за цим інцидентом. Крім того, агентству розповіли, що затриманий — раніше засуджений житель російського Сургута.

  • У вівторок, 22 січня в Росії чоловік спробував захопити пасажирський Boeing 737-8LJ авіакомпанії «Аерофлот», що виконував рейс Сургут — Москва. Незабаром після зльоту чоловік зажадав спрямувати літак до Афганістану.
  • На борту перебували понад 70 пасажирів, у тому числі пʼятеро дітей і семеро членів екіпажу. Екіпаж умовив «захопника» сісти на дозаправку в Ханти-Мансійську.