«Мені страшно!» Футболіст «Кардіффа» відправив повідомлення у WhatsApp перед зникненням літака

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Мені страшно!» Футболіст «Кардіффа» відправив повідомлення у WhatsApp перед зникненням літака

Alexandre Dimou / Icon Sport via Getty Images

Аргентинський нападник, новачок футбольного клубу «Кардіфф Сіті» Еміліано Сала відправив кілька голосових повідомлень в месенджер WhatsApp незадовго до того, як 21 січня його легкомоторний літак зник з радарів над Ла-Маншем. Про це пише Goal.

На першому записі він каже, що зробив багато справ у Нанті, дуже втомився. Потім він каже, що перебуває «в літаку, який, схоже, ось-ось розвалиться». Розповідає, що летить у Кардіфф, де вже починає тренуватися у своїй новій команді.

«Як ви, хлопці, все добре? Якщо через півтори години ви не матимете більше новин, я не знаю, чи потрібно їм когось відправляти, щоб знайти мене... Мені страшно!» — сказав Сала в наступному повідомленні.

  • Легкомоторник із футболістом і пілотом зник з радарів за 13 кілометрів від узбережжя Великої Британії, неподалік від маяка Каскетс. Увечері 22 січня рятувальники припинили пошуки літака, операцію відновили в середу вранці. За словами представників рятувальних служб, у воді виявили кілька обʼєктів, але поки невідомо, чи були ці предмети на борту зниклого літака.
  • 28-річний Сала 21 січня перейшов у «Кардіфф» з французького клубу «Нант» за €20 млн. У понеділок він прощався з колишніми колегами, після чого вирушив літаком до Великої Британії. За даними ЗМІ, свого часу аргентинця хотіло придбати київське «Динамо».