Розбещував хлопчиків. Режисера «Богемної рапсодії» знову звинуватили у розбещенні неповнолітніх

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Розбещував хлопчиків. Режисера «Богемної рапсодії» знову звинуватили у розбещенні неповнолітніх

Jason LaVeris / FilmMagic

Голлівудського кінопродюсера і режисера номінованої на «Оскар-2019» «Богемної рапсодії» Браяна Сінгера знову звинуватили у розбещенні неповнолітніх хлопчиків і педофілії.

Як пише видання The Atlantic, Сінгера звинуватили четверо чоловіків, які побажали залишитися анонімними. Вони заявили, що багато років тому режисер примусив їх до статевого акту, а в деяких випадках і зґвалтував.

Один з постраждалих заявив, що перший його «контакт» із Сінгером стався у 1997 році, коли йому було 17 років (в Каліфорнії вік згоди — 18 років). За його словами, це залишило йому на все життя психологічну травму.

Другий чоловік розповів, що у 13 років він працював на знімальному майданчику, де завідував Сінгер. Йому звеліли роздягтися і надягти рушник для сцени в роздягальні. Він заявив, що протягом дня до нього тричі чіплявся режисер і торкався його геніталій.

Ще двоє чоловіків розповіли, що режисер вступав з ними у статевий контакт, коли їм було 15 і 18 років. За словами одного з них, Сінгер використовував для спокушання алкоголь і наркотики.

Адвокат Сінгера Ендрю Бреттлер відкидає усі звинувачення.

Кінопродюсера не вперше звинувачують у домаганнях, проте багато з них не були підтверджені.

У грудні 2017 року, після звинувачень, Сінгера звільнили з «Богемної рапсодії» за два тижні до закінчення зйомок.

  • Продюсерська компанія Skydance Media оголосила, що наймає колишнього головного креативного директора Pixar Animation і Walt Disney Animation Studios Джона Лассетера на посаду голови анімаційного підрозділу Skydance, що зароджується. Лассетера звільнили з Disney у червні 2018 року після хвилі скарг на сексуальні домагання, некоректні дотики до жінок і дискримінацію за ознакою статі у компаніях Disney, зокрема в її «дочці» Pixar.