На колишнього хлопця Ріанни Кріса Брауна подали до суду за зґвалтування. Коли його відпустили, він подав зустрічний позов

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Після арешту за звинуваченням у зґвалтуванні та звільнення на початку цього тижня американський співак Кріс Браун подав позов в суд Парижа на дівчину, яка його звинуватила. Справа стосується захисту честі та гідності. Про це пише The Hollywood Reporter.

Заяву, в якій відповідачем вказана тільки міс К., було подано у паризьку прокуратуру у другій половині дня 24 січня.

У скарзі адвокат Брауна домагається кримінального переслідування за «наклепницькі звинувачення» обвинуваченого з посиланням на дату 18 січня. Це відповідає даті, коли жертва написала заяву в поліцію.

Імовірна жертва, 24-річна дівчина, яка назвала себе Каріма, 22 січня повідомила французькому таблоїду Closer, що Браун, його охоронець і ще хтось третій зґвалтували її у своєму номері в готелі Mandarin Oriental після зустрічі в клубі. Вона стверджувала, що хоча в той час в готельному номері було кілька людей, Браун забарикадував її в кімнаті, де він і інші чоловіки нібито ґвалтували її протягом 30 хвилин, перш ніж дозволити їй піти.

Вона сказала, що була вражена і приголомшена цим інцидентом і через стрес вона не зверталася в поліцію протягом двох днів.

У вівторок поліція заарештувала Брауна, але відпустила його менш ніж через 24 години без предʼявлення звинувачень, хоча, як кажуть, розслідування триває. Його адвокат заявив, що Браун може покинути країну і буде продовжувати співпрацювати з поліцейським розслідуванням.

  • У німецькому місті Фрайбург близько двох тисяч людей вийшли на мітинг після того, як кілька чоловіків зґвалтували 18-річну дівчину.
  • У парламентах по всій Європі поширені випадки сексизму, жорстокого поводження та насильства по відношенню до жінок.