Вночі: у Бразилії після прориву дамби пропали близько 300 чоловік, поранених українських моряків переводять у «Лефортово», а Тарантіно показав фото зі зйомок нового трилера

Дата:
Вночі: у Бразилії після прориву дамби пропали близько 300 чоловік, поранених українських моряків переводять у «Лефортово», а Тарантіно показав фото зі зйомок нового трилера

Pedro Vilela / Getty Images

У Бразилії прорвало дамбу на шахті загинули гірники та адміністративні працівники

У бразильському штаті Мінас-Гейрас обрушилася дамба залізорудної шахти Фейжайо, яка стримувала воду з відходами. Утворився селевий потік, він накрив кафе, в якому в обідню перерву перебували люди. Влада заявила про сімох загиблих, ще близько 300 осіб пропали безвісти. «Вже знайдено сім тіл. Скільки їх загалом, поки складно говорити», — заявив мер муніципалітету Брумадинью Авимар ді Мелу Барселос.

Адвокати Гуайдо просять надати йому державний захист

Franklin J. Linarez Díaz / Facebook

Особиста недоторканність і свобода лідера опозиції Венесуели Хуана Гуайдо перебувають під серйозною загрозою. З такою заявою виступила Міжамериканська комісія з прав людини. Правозахисники звернулися до влади країни з проханням виділити державний захист для Гуайдо і його сімʼї. Адвокати Гуайдо підкреслили, що їх звернення до влади не означає визнання законності адміністрації Мадуро.

Поранених українських моряків переводять до СІЗО «Лефортово»

Управління федеральної служби виконання покарань Росії надіслало повідомлення адвокатам поранених українських моряків про переведення трьох українців з «Матросской тишины» до СІЗО «Лефортово». Адвокати заявили, що українські моряки не готові до переведення, оскільки продовжують лікування. Раніше проти переведення з санчастини «Матросской тишины» в «Лефортово», де немає лікарні, висловилися родичі моряків.

Опубліковані фото зі зйомок нового фільму Квентіна Тарантіно

Andrew Cooper / Sony Pictures Entertainment

Журнал Vanity Fair розмістив фото з бекстейджу нового трилера Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», який вийде в прокат 26 липня 2019 року. У картині знімаються Бред Пітт, Аль Пачіно, Леонардо Ді Капріо і Марго Роббі. Раніше сам режисер заявляв, що у фільму буде багато спільного з «Кримінальним чтивом». Сюжет картини розгортається в кінці 60-х і вибудовується навколо історії актора Ріка Далтона, якого грає Ді Капріо.