Вночі: Ємельяненко на рингу програв Бейдеру, військовий аташе Венесуели в США визнав Гуайдо президентом, а чоловік Єлизавети II приніс вибачення після ДТП

Дата:
Вночі: Ємельяненко на рингу програв Бейдеру, військовий аташе Венесуели в США визнав Гуайдо президентом, а чоловік Єлизавети II приніс вибачення після ДТП

TASS / Getty Images

Важкоатлет ММА Ємельяненко програв Бейдеру в Каліфорнії

У Лос-Анджелесі російський чемпіон змішаного стилю (ММА) Федір Ємельяненко програв американському важкоатлету Райану Бейдеру в поєдинку Гран-прі Bellator. Бейдер відправив у нокаут свого суперника на 35-й секунді першого раунду. Американець завдав прямий удар Ємельяненко в голову, влучив у щелепу і перенісся, після чого суперник впав, а рефері зупинив бій.

Військовий аташе Венесуели у США назвав Гуайдо законним президентом

Військовий аташе Венесуели у США Луїс Сільва записав відеозвернення, в якому повідомив, що розриває відносини з урядом Мадуро і визнає президентом лідера опозиції Хуана Гуайдо. Сільва додав, що Венесуелі потрібні чесні та вільні вибори. Нового главу Венесуели визнали США, Бразилія, Перу, Колумбія та Канада. Режим Мадуро підтримали Росія, Туреччина і Куба. Напередодні в Нью-Йорку Рада Безпеки ООН обговорювала питання про кризу у Венесуелі .

Герцог Единбурзький написав листа з вибаченнями після ДТП

Чоловік королеви Великої Британії Єлизавети II принц Філіп вибачився перед постраждалою у ДТП Еммою Фейруезер. Він написав, що, виїжджаючи на головну, не помітив машину Фейруезер, висловив свій жаль і приніс «щирі вибачення». Аварія сталася 17 січня. Принц Філіп за кермом Land Rover зіткнувся на перехресті з Kia, в якому їхали дві жінки з дитиною. В результаті британка отримала перелом руки, а чоловік королеви Єлизавети II пройшов тест на алкоголь.

Трюдо звільнив посла Канади в Китаї на тлі скандалу з Huawei

Премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив про відставку посла Канади в Китаї Джона Маккаллума. «Я попросив Джона Маккаллума про відставку з посади посла Канади в Китаї і прийняв її», — сказав Трюдо. Премʼєр не назвав причин відставки, але її повʼязаують з висловлюваннями посла на підтримку затриманого фінансового директора Huawei Мен Ваньчжоу. Її заарештували у Ванкувері за запитом США у грудні 2018 року. Ваньчжоу підозрюють у порушенні торгових санкцій США проти Ірану.