«Це політична провокація». Херсонський губернатор та голова облради відповіли на звинувачення батька Гандзюк у причетності до вбивства

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
«Це політична провокація». Херсонський губернатор та голова облради відповіли на звинувачення батька Гандзюк у причетності до вбивства

Гусаков Вячеслав / УНІАН

Губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв та голова обласної ради Владислав Мангер відповіли на звинувачення батька радника мера Херсона та активістки Катерини Гандзюк у причетності до замовного вбивства. Вони заявили, що всі слова на їхню адресу — політична провокація.

Андрій Гордєєв у Facebook написав, що «батьківське горе використовується у політичних маніпуляціях негідниками, які стоять у тіні».

«Він бʼється, як кожен би на його місці, щоб знайти справедливість! Проте, шукаючи справедливість, важливо не зачіпати безневинних людей, мішаючи всіх докупи. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей», — зазначив він.

Чиновник додав, що готовий допомагати розслідуванню, і «справу буде доведено до кінця».

Владислав Мангер у Facebook написав, що «використовувати вбитих горем людей у політичній боротьбі — це верх цинізму».

«З особами, яким закидають організацію нападу, і з тими, хто його виконував, жоднихх ділових, професійних або особистих стосунків не мав. [...] Очевидно, що спроби дискредитувати обласну раду мають на меті розхитування ситуації на Херсонщині», — йдеться в повідомленні Мангера.

Він також висловив сподівання, що поліція незабаром зʼясує правду.