Кандидата в президенти Гриценка допитали у справі про напад на нього в Одесі

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Кандидата в президенти Гриценка допитали у справі про напад на нього в Одесі

Соколовська Інна / УНІАН

Екс-міністр оборони, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко дав свідчення у справі про напад на нього в Одесі в листопаді 2018 року. Про це він розповів журналістам після допиту в МВС, передає Інтерфакс-Україна.

«На допиті я дав свідчення. Зафіксували тих вищих посадових осіб, які організовують провокації всупереч закону. Це президент України Порошенко, замовник, це голова служби особистої охорони генерал-майор Федоров, це заступник голови СБУ генерал-лейтенант Віктор Кононенко і, відповідно, керівники в областях», — заявив Гриценко.

Він також повідомив, що після допиту поспілкувався з міністром внутрішніх справ про протидію скупці голосів і провокацій перед виборами.

«Я зайшов до міністра Авакова, у нас була розмова з цього приводу. Ми домовилися про взаємодію за двома напрямами: виявлення та припинення схем скупки голосів, які вже зараз почала організовувати влада, і друге — це протидія будь-яким провокаціям і негайне інформування Національної поліції, щоб це зупинити в інтересах країни», — повідомив кандидат у президенти.