На форумі Порошенка виступив Лесь Подервʼянський

Автор:
Борис Васильківський
Дата:
На форумі Порошенка виступив Лесь Подервʼянський

Марків Михайло / УНІАН

На форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходить у Міжнародному виставковому центрі у Києві, виступив український художник і письменник Лесь Подервʼянський.

Відзначимо, раніше на цьому форумі президент Петро Порошенко оголосив про своє рішення балотуватися на другий термін.

Промова Подервʼянського була стислою. Він нагадав про загрозу, яка нависла над Україною, і пояснив свою присутність на форумі тим, що у нього є дочка і онук.

«Шановна громадо, я коротко скажу. Є така північна лисичка з білим пухнастим хвостиком — згадали? Вона може зʼявитися на наших теренах. Так от, щоб вона не зʼявилася — принаймі, щоб у неї було менше шансів — я сьогодні тут. Тому що в мене є дочка Настя і онук Тімур. Хао, я все сказав. Слава Україні», — розповів художник.

  • Раніше екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен повідомив, що він не підтримував кандидатуру Юлії Тимошенко, яка заявила, що йде в президенти, а у своєму відеозверненні, показаному на зʼїзді партії «Батьківшина», він лише підкреслив важливість реформ в Україні. Очікується, що Расмуссен виступить на форумі в МВЦ 29 січня.
  • На зʼїзді партії «Батьківщина» 22 січня продемонстрували фільм про Тимошенко. У ньому письменник Паоло Коельо розповів, що двічі зустрічався з нею, підкреслив харизму Тимошенко і висловив думку, що «саме така людина може керувати країною».