«Команда гадюк». Нова книга про роботу Білого дому розлютила Трампа

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Президент США Дональд Трамп у своєму Twitter різко розкритикував колишнього помічника Білого дому Кліффа Сімса за його книгу про свою роботу в установі та про напружені стосунки президента з лідерами республіканців.

«Співробітник низького рангу, якого я ледве знав, на імʼя Кліфф Сімс, написав ще одну нудну книгу, засновану на вигаданих історіях. Він прикинувся інсайдером, коли насправді він був не більш ніж гофером [молодший обслуговуючий персонал]. Він підписав угоду про нерозголошення», — написав Трамп.

29 січня вийшла книга Кліффа Сімса «Команда гадюк: мої 500 незвичайних днів у Білому домі Трампа». Як зазначає Politico, витяги з книги демонструють роздратування помічників президента Білого дому стосовно Трампа.

Сімс брав участь у передвиборній кампанії Трампа 2016 року, потім працював в адміністрації президента і залишив Білий дім у травні 2018 року. За даними Politico, Трамп дуже розлютився через книгу.

  • В США регулярно виходять книги скандального змісту про президента Дональда Трампа. Їх авторами нерідко є колишні підлеглі американського президента, які намагаються пролити світло на справжній характер Трампа, його звички та манеру поведінки. Ці твори часто приправлені скандальними подробицями, що провокують критику Трампа.