В адміністрації Порошенка кажуть, що alyona alyona мала іменне запрошення та досиділа до кінця на форумі президента

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Керівник відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента (АП) Володимир Горковенко повідомив, що реп-співачка та колишня вихователька дитсадка у Київській області alyona alyona мала іменне запрошення на форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» і досиділа на ньому до кінця.

«Співачка Альона Альона, яка заявила, що ніби обманом потрапила на Форум Петра Порошенка, виявляється, мала офіційне запрошення. Тобто вона прекрасно знала про сам захід. І, більше того, досиділа до його завершення», — написав Горковенко.

Під час форуму чинний глава держави Петро Порошенко оголосив, що буде балотуватися на виборах президента 31 березня, після чого співачка написала у Facebook, що її обманом заманили на форум, і вона не знала, що її чекає там.

Вона зазначила, що приїхала на форум педагогів та активістів, не знаючи про виступ Порошенка. «Тому, за першої можливості, покинула захід, оскільки не бажаю мати відношення до якої-небудь з політичних організацій», — писала вона.

Журналістка Олена Яхно в коментарях під постом Горковенка теж вказала, що співачка сиділа до кінця форуму.