На узбережжі Франції знайшли фрагменти крісел. Вони можуть належати зниклому літаку, у якому летів футболіст Еміліано Сала

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

На північно-західному узбережжі Франції виявили залишки двох крісел. Вони можуть належати зниклому легкомоторному літаку, на якому летів футболіст Еміліано Сала. Про це йдеться на сайті Служби розслідування авіаційних інцидентів (AAIB) Великої Британії.

Одне з крісел було знайдено вранці 28 січня, друге — увечері того ж дня на березі Сюртенвіля. Після виявлення фрагментів поблизу Ла-Маншу почнуться підводні пошуки зниклого літака.

«Через погодні та морські умови ми очікуємо, що дослідження підводного дна почнуться в кінці цих вихідних і займуть до трьох днів», — сказано в повідомленні.

  • Вболівальники команд «Нант» і «Кардіфф» вшанували памʼять аргентинського нападника Еміліано Сали, який пропав безвісті 21 січня над протокою Ла-Манш.
  • Увечері 21 січня над протокою Ла-Манш його легкомоторний літак пропав з радарів. Сала надіслав кілька голосових повідомлень в месенджер WhatsApp незадовго до того.
  • Рятувальники припинили пошуки літака з футболістом «Кардіффа» на борту. Операція тривала три дні. Капітан поліції Девід Баркер заявив, що шанси на виживання «надзвичайно малі». Він розповів, що рятувальники оглянули понад 2,5 тис. кв. км каналу, а також перевірили всі дані мобільного та супутникового звʼязку.