«Не те що зовсім несподівано — намагалися давно». Аласанія розповів про засідання Наглядової ради

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
«Не те що зовсім несподівано — намагалися давно». Аласанія розповів про засідання Наглядової ради

Олександр Синиця / УНІАН

З Зурабом Аласанією розірвали контракт як з головою правління «Національної громадської телерадіокомпанії України» після того, як цю пропозицію висунув один із членів Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Вʼячеслав Козак. Саме голосування було таємним і не стояло в порядку денному. Про це Аласанія написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що спочатку на засіданні планувалося слухання річного звіту, проте рада достроково припинила контракт голови правління.

«Наглядова рада (на засідання якої ми прийшли з річним звітом, але його не заслухали) достроково припинила контракт голови правління», — написав він.

У порядку денному не стояло такого питання.

«За поданням «з голосу» Козака і поправкою Панича — поставили на голосування, зробили голосування «закритим і таємним» та проголосували», — додав він.

Він також написав про членів Наглядової ради, які брали участь у засіданні: Тетяна Лебедєва, Світлана Остапа, Вадим Міський, Володимир Яворівський, Тарас Аврахов, Олексій Панич, Вʼячеслав Козак, Віктор Таран, Сергій Таран, Наталія Скрипка, Ігор Хохич, Олександр Павличенко.

«Не те, що зовсім несподівано — намагалися давно», — також зазначив він, додавши, що «судова боротьба можлива і навіть обовʼязкова — після обнародування причин».