Мешканець столиці грабував каси в масках супергероїв. Він отримав сім років вʼязниці

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Києві суд засудив до семи років увʼязнення 35-річного чоловіка, який скоював розбійні напади на кредитні установи в дитячих масках супергероїв. Про це повідомляє прокуратура на своїй сторінці в Facebook.

Напади почалися ще в березні 2018 року. Під час грабежів злочинець у масці «Бетмена» чи «Людини-павука» грабував каси, погрожуючи ножем. Суд визначив його причетність до десяти нападів. Розмір матеріального збитку склав 80 тис. грн. Суд визнав його винним і засудив до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

  • З Національного музею історії України співробітники викрали цінні нагороди та відзнаки на загальну суму понад 4 млн грн. Цінності з фонду музею були вкрадені з відділу нумізматики.
  • У Берліні розпочався процес у справі про викрадення з місцевого музею золотої монети вагою до 100 кг. В березні 2017 року з берлінського музею Боде викрали майже 100-кілограмову золоту монету під назвою «Великий кленовий лист» із зображенням британської королеви Єлизавети II. Її колекційна вартість перевищує €4 млн.