В Африці на кораблі затримали 11 росіян. У них вилучили 9,5 тонн кокаїну

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Поліція в африканській державі Кабо-Верде вилучила майже 10 тонн кокаїну і заарештувала 11 осіб на російському судні, пришвартованому в столиці. Про це пише Reuters.

9,5 тонни кокаїну були вилучені після того, як судно, яке прямувало в Марокко з Південної Америки, пришвартувалося в порту Прая з юридичних причин після смерті члена екіпажу, йдеться в заяві місцевої поліції. Для країни така партія — рекордна.

На фотографіях, наданих поліцією, в порту видно десятки квадратних пакетів, загорнутих у пластикові та тканинні мішки. Усі 11 заарештованих були громадянами Росії.

  • У літньої пари з Великої Британії виявили «велику партію наркотиків, переважно — кокаїну». За словами влади, наркотики, заховані у валізах, були виявлені, коли круїзний лайнер, на якому відпочивало подружжя віком трохи старше за 70 років, повернувся до Португалії з Карибського басейну.
  • Поліція Венесуели заарештувала судно Jose Progress під іспанським прапором, яке йшло в Бельгію. Правоохоронці виявили на борту 147 кілограм кокаїну.