Медіакомпанію Vice Media реорганізовують. 10% співробітників потрапляють під скорочення

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Медіакомпанію Vice Media реорганізовують. 10% співробітників потрапляють під скорочення

Stephanie Keith / Getty Images

Медіахолдинг Vice Media планує реорганізацію, яка передбачатиме звільнення близько 10 відсотків співробітників — так стартап сподівається структурувати громіздкий бізнес, який швидко розрісся у розпал цифрового буму. Про це пише The Hollywood Reporter.

Очікується, що буде скорочено близько 250 робочих місць, у тому числі на міжнародному рівні. У компанії переорієнтуються на такі сфери росту, як виробництво фільмів і телепередач та брендований контент. Очікується, що всі департаменти на всіх рівнях потраплять під скорочення.

Генеральний директор холдингу Ненсі Дубук раніше повідомляла про свої плани переорієнтувати Vice на майбутнє і скоротити витрати, щоб поставити його на шлях прибутковості. Минулого року було введено мораторій на прийом на роботу, але після того, як керівники допрацювали стратегічний план на рік, вони прийняли рішення закрити більшість скорочень шляхом звільнень.

  • Медіахолдинг Vice Media працює з 1994 року. До нього входять онлайн-видання Vice, Vice News, Motherboard, i-D, музичний лейбл, книжкове видавництво, рекламна компанія і кілька інших проектів. Холдинг оцінюють у $5,7 млрд.
  • «Шатдаун», який розпочався 22 грудня 2018 року і був припинений 25 січня 2019 року, обійдеться бюджету США в $3 млрд.