Вночі: популярне яйце в Instagram виявилося рекламою, Гуайдо оголосив про збір допомоги для Венесуели, в Україні закрили понад 50 піратських кінотеатрів

Дата:
Вночі: популярне яйце в Instagram виявилося рекламою, Гуайдо оголосив про збір допомоги для Венесуели, в Україні закрили понад 50 піратських кінотеатрів

Instagram / world_record_egg

Фото яйця в Instagram виявилося рекламою стрімінгового сервісу

Аккаунт курячого яйця в Instagram, фото якого набрали найбільшу кількість лайків за історію соцмережі (52 мільйони), виявився рекламою стрімінгового сервісу Hulu. Автори опублікували серію фото, на яких яйце було цілим, а потім все більше і більше покривалося тріщинами. На пʼятому фото зображене потріскане яйце, схоже на мʼяч для американського футболу. «Очікування завершилися. Все розкриється цієї неділі під час Супербоула. Дивіться його першими на Hulu», — йдеться у підпису. В неділю, 3 лютого, у США розпочинається Суперкубок.

Гуайдо відкрив пункти прийому допомоги для жителів Венесуели

Лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо повідомив про відкриття пунктів прийому іноземної гуманітарної допомоги Венесуелі. Він зазначив, що 250—300 тисяч жителів Венесуели можуть померти через недоїдання і відсутність ліків. Перший пункт буде знаходитися в місті Кукута (кордон з Колумбією), другий — на кордоні з Бразилією, а третій — на острові в Карибському морі.

Родичі Селінджера опублікують невідомі твори письменника

Wikimedia Commons

Син письменника Джерома Селінджера Метт Селінджер заявив про підготовку до друку раніше не виданих праць письменника. За його словами, після виходу роману «Над прірвою у житі» батько не припиняв писати, хоча і вів украй усамітнений спосіб життя. Матеріалу дуже багато, оскільки йдеться про того, хто писав протягом 50 років, не публікуючись», — заявив Метт Селінджер в інтервʼю The Guardian.

Кіберполіція затримала адміністратора піратських кінотеатрів

Кіберполіція в Києві затримала 35-річного чоловіка, який створив і забезпечив роботу 56 піратських інтернет-кінотеатрів, таких як kinogo2019.com, kinobudka.net, onlineseriali.net і lostkino.net. Сайти відтворювали фільми й серіали з порушенням авторського права. Під час обшуків у чоловіка були вилучені компʼютери, жорсткі диски, телефони та банківські картки, на які надходили кошти, отримані від розміщення реклами на веб-сайтах.