Убивство Гандзюк: підозрюваний Левін зустрічався з двома іншими фігурантами справи

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Головний підозрюваний у вбивстві активістки Катерини Гандзюк Олексій Левін зустрічався з двома іншими підозрюваними у цій справі — Ігорем Павловським і Сергієм Торбіним, передає «Слідство. Інфо».

«Що стосується присутності Левіна біля дому за місцем проживання Павловського, куди він приїхав 17 серпня 2018 року — у день, коли Торбіна і ще одного фігуранта у справі затримали, Левін теж не заперечує», — заявив адвокат Михайло Величко.

Він додав, що Левін нічого не знав про «можливі плани низки осіб, пов’язаних з обговоренням, організацією, підготовкою та здійсненням нападу на Катерину Гандзюк». «Відповідно, він не міг і не брав жодної участі в підготовці та вчинені цього нападу. А також не забезпечував його покривання», — сказав Величко. Адвокат додав, що Левін був біля будинку Павловського «вперше й востаннє».

Адвокат заявив, що знає про суть розмови Левіна з іншими фігурантами справи Гандзюк, однак вважає передчасним розкривати її деталі для ЗМІ. «Скажу тільки, що суть розмови не стосувалася подій, що сталися 31 липня 2018 року, та їхніх наслідків», — повідомив Величко. Також адвокат додав, що Левін був знайомий з Торбіним і Павловським, але запевнив, що не має жодного стосунку до організації злочину.