Вийшов посмертний кліп Децла. Він планувався як саундтрек до фільму

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Вийшов посмертний кліп репера Децла — Inferno. Його опублікували на каналі музиканта в YouTube.

«Кирило планував сьогодні відкрити це експериментальне відео, але встиг завантажити лише тизер. Спочатку за задумом цей трек, як і вся платівка μετεμψύχωσις («Метемпсихоз — Реінкарнація», від лат. reincarnatio — «повторне втілення», тобто перевтілення, а також переселення душ; метемпсихоз, від д.-грец. μετ-εμψύχωσις — «переселення душ»), мав стати частиною саундтреку до фільму. Тут він виступив у ролі композитора», — йдеться в повідомленні.

  • Децл помер в ніч на 3 лютого після приватного концерту в російському Іжевську. За попередньою інформацією, причиною смерті стала зупинка серця. Музикантові було 35 років. Пізніше в мережі зʼявилося відео з останнього концерту Децла.
  • Перший виступ Децла відбувся, коли йому було 16, — в Москві на фестивалі Adidas StreetBall Challenge в 1999 році. Колишній учасник колективу «Bad B. Альянс», Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» та «Для тебе».
  • У 2000 році вийшов його перший альбом, який потрапив до списку найбільш продаваних альбомів Росії. Останній альбом виконавця вийшов в листопаді 2018 року. У його дискографії вісім студійних альбомів.