Прощання з репером Децлом у Москві відбулося без мікрофонів, промов та професійних фотографів

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Прощання з репером Децлом у Москві відбулося без мікрофонів, промов та професійних фотографів

Valery Sharifulin \ TASS via Getty Images

Родина, друзі та шанувальники 6 лютого прощалися з виконавцем Кирилом Толмацьким, відомим як Децл. Захід організував його батько Олександр Толмацький. Музиканта поховають на Пʼятницькому кладовищі в Москві.

Церемонія проходила відкрито, прийти і попрощатися з музикантом міг кожен. Родичі не встановлювали мікрофон в залі, прощальних промов не було. Родичі не забороняли фотографувати, проте не дозволили професійну зйомку, бо хотіли, щоб «його запамʼятали живим», пише МК.

На прощанні були присутні Аркадій Укупник і Сергій Крилов.

Також у день похорону батько Толмацького на своїй сторінці у Facebook розповів, що їхні стосунки з сином були дуже непростими, але він його любить і пишається, і дуже шкодує, що їм так і не вдалося налагодити контакт.

  • Децл помер у ніч на 3 лютого після приватного концерту в російському Іжевську. За попередньою інформацією, причиною смерті стала зупинка серця. Музикантові було 35 років. Пізніше в мережі зʼявилося відео з останнього концерту Децла.
  • Перший виступ Децла відбувся, коли йому було 16, — у Москві на фестивалі Adidas StreetBall Challenge в 1999 році. Колишній учасник колективу «Bad B. Альянс», Децл виконував такі хіти як «Вечеринка», «Слезы», «Письмо» і «Для тебя».
  • У 2000 році вийшов його перший альбом, який потрапив до списку найбільш продаваних альбомів Росії. Останній альбом виконавця зʼявився в листопаді 2018 року. У його дискографії вісім студійних альбомів.