У Києві п’яний чиновник на BMW влаштував ДТП. Через нього постраждала патрульна, яка працювала на місці іншої аварії

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Києві ввечері 7 лютого нетверезий заступник голови райдержадміністрації Юрій Ткаченко за кермом автомобіля «БМВ» влаштував ДТП. Постраждала патрульна, яка у той час оформлювала іншу аварію на дорозі.

Що сталося?

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, спочатку на Південному мосту зіштовхнулися автомобілі «Шкода» та «Нісан». Аварія без потерпілих трапилася близько 20:35 у напрямку лівого берега. На місце прибув екіпаж патрульних для оформлення ДТП. Службовий автомобіль правоохоронці зупинили попереду «Нісана».

«Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем та «Нісаном». У цей момент водій автомобіля «БМВ», рухаючись у напрямку лівого берега, здійснив зіткнення з автомобілем «Шкода», який у свою чергу вдарився в «Нісан». Внаслідок цього патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги», — зазначили в поліції.

На погане самопочуття також поскаржилися двоє дорослих і дитина, які перебували в салоні «Шкоди». Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

«Встановлено, що за кермом «БМВ» перебував заступник голови районної у місті Києві державної адміністрації, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння», — зазначили в поліції.

Чиновника звільнять?

Міський голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що йдеться про заступника голови Голосіївської райдержадміністрації Юрія Ткаченка. Мер столиці пообіцяв звільнити чиновника зранку 8 лютого.

«Я переконаний, що такі чиновники як Ткаченко не повинні працювати на державній службі. Людина, яка сідає нетверезою за кермо, — вже злочинець, бо створює загрозу здоров’ю і життю інших людей. Не бачу підстав працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві», — додав Кличко.