В Instagram попередній перегляд довгих відео з IGTV додали в основну стрічку

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У додатку Instagram в основну стрічку додалися превью роликів з додатка для довгих вертикальних відео IGTV. Про це повідомили на офіційній сторінці соціальної мережі.

«Тепер ви можете переглядати відео IGTV у своїй стрічці. Коли є нове відео від когось, на кого ви підписані, ви можете натиснути у своїй стрічці, щоб переглянути повне відео в IGTV», — сказано в повідомленні.

Платформу запустили як окремий додаток у червні 2018 року. Раніше Instagram активно рекламував платформу всередині програми — в сторіс і стрічках рекомендацій.

  • IGTV — це окремий вертикальний відеододаток, що належить Instagram, призначений переважно для смартфонів. На відміну від Instagram, він дозволяє користувачам завантажувати вертикальні відео тривалістю до 10 хвилин, для перевірених та популярних користувачів — до 60 хвилин. Основна відмінність IGTV від YouТube у тому, що всі відео на IGTV — повноекранні і вертикальні.
  • Instagram запроваджує «попереджувальні екрани», щоб приховати зображення самоушкоджень у спробі захистити молодих людей, які використовують додаток.