Квартиру Януковича в Києві освятили

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Елітну квартиру екс-президента Віктора Януковича в Києві, яку Агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами передало тимчасовому управляючому, освятили. Про це повідомляє «Громадське».

Отець Петро зазначив, що днями під час богослужіння до нього підійшов управляючий і запропонував освятити квартиру. Про те, що це квартира Януковича, він дізнався вже на місці.

  • 7 лютого Агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами передало тимчасовому управляючому — юридичній фірмі «СВМ Консалтинг» — елітну квартиру Януковича на Оболонській набережній у Києві.
  • Раніше там проживала Любов Полежай — цивільна дружина Віктора Януковича. Експерти оцінили цю нерухомість у 36 млн грн. У «СВМ Консалтинг» оголосили, що будуть здавати цю квартиру.
  • У 2015 році через кримінальне провадження щодо Януковича та його оточення заарештували резиденцію «Межигірʼя» та інші активи, повʼязані з ТОВ «Танталіт». Пізніше справу направлили за підслідністю до Національного антикорупційного бюро, а майно завдяки ряду клопотань прокурорів передали в АРМА.