Вночі: Трамп назвав дату зустрічі з Кім Чен Ином, Гуайдо не виключає вторгнення США до Венесуели, а тенісистка Ястремська стала «проривом місяця»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Вночі: Трамп назвав дату зустрічі з Кім Чен Ином, Гуайдо не виключає вторгнення США до Венесуели, а тенісистка Ястремська стала «проривом місяця»

Wikipedia

Трамп назвав дату й місце саміту з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп у Twitter повідомив, що другий саміт з главою КНДР Кім Чен Ином пройде 27—28 лютого в Ханої (Вʼєтнам).

«Мої представники щойно залишили Північну Корею після дуже продуктивної зустрічі, вони узгодили час і дату другого саміту з Кім Чен Ином. Саміт пройде в Ханої, Вʼєтнам, 27—28 лютого. Я з нетерпінням чекаю на зустріч з лідером КНДР і просування справи миру», — написав Трамп.

Гуайдо не виключає військового вторгнення США до Венесуели

Лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо не виключає військового вторгнення США в південноамериканську країну. В інтервʼю агентству AFP він заявив, що можлива інтервенція військ США — це «дуже делікатна тема». У той же час він пообіцяв зробити все необхідне для збереження життя громадян.

Ястремська перемогла в номінації «прорив місяця» за версією WTA

Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла в номінації «прорив місяця» від Жіночої тенісної асоціації (WTA). За 18-річну українку на сайті асоціації проголосували 47% уболівальників. Одеситка у голосуванні зуміла обійти австралійку Ешлі Барті, а також двох американок — Даніель Коллінз і Аманду Анісімову. Минулого тижня, 3 лютого, Ястремська виборола другий титул WTA і увійшла у топ-40 рейтингу Жіночої тенісної асоціації.

Греція ратифікувала протокол про вступ Македонії до НАТО

Парламент Греції проголосував за ратифікацію протоколу про вступ Республіки Північна Македонія до НАТО. Як повідомляє грецьке видання Kathimerini, за таке рішення проголосували 153 депутати з 294. Напередодні посли 29 держав Північноатлантичного альянсу і посли Македонії підписали у Брюсселі протокол про вступ до організації.