У рейтинг смартфонів з високим рівнем електромагнітного випромінювання потрапили iPhone 7 та 8

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Портал онлайн-статистики Statista склав рейтинг смартфонів з найвищим рівнем електромагнітного випромінювання. Перше місце посіла компанія Xiaomi, повідомляється у Twitter видання.

У рейтингу представлені телефони таких виробників: Apple, Google, Blackberry, HTC, Huawei, Samsung, Sony Xiaomi, ZTE, LG, Motorola, OnePlus.

На першому місці виявився смартфон Mi A1. Він випромінює 1,75 Вт/кг, що є найвищим показником в рейтингу. На другому місці девайс також від китайського виробника — OnePlus 5T. Його рівень випромінювання становить 1,68 Вт/кг. Замикає трійку лідерів той же Xiaomi. Їх модель Mi Max 3 випромінює 1,58 Вт/кг.

Останню позицію зайняла модель ZTE AXON 7 mini, з її рівнем випромінювання в 1,29 Вт/кг.

Також у лінійці представлені моделі від Apple: iPhone 8 опинився на третій позиції знизу (1,32 Вт/кг), а iPhone 7 на девʼятій (1,38 Вт/кг).

  • Користувачі смартфонів Apple і найбільшого американського телеком-оператора AT&T після оновлення операційної системи звернули увагу на значок «5G».
  • Американський провайдер Verizon 1 жовтня запустив у США першу комерційну інтернет-мережу пʼятого покоління 5G. Клієнти можуть користуватися інтернетом з максимальною швидкістю до 1 Гбіт/с.