Справа Гандзюк: Голову Херсонської облради Владислава Мангера виключили з партії «Батьківщина»

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Справа Гандзюк: Голову Херсонської облради Владислава Мангера виключили з партії «Батьківщина»

Facebook / Vladislav Manger

На засіданні бюро Херсонської обласної організації партії ВО «Батьківщина» 8 лютого вирішили виключити з членів партії Владислава Мангера. Про це повідомили на сайті організації. Його підозрюють у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк. Сам він називав звінувачення політичною провокацією.

«Бюро Херсонської обласної організації партії ВО «Батьківщина» на виконання рішення Президії політичної ради партії вирішило вважати Мангера Владислава Миколайовича виключеним з членів партії.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Бюро 8 лютого 2019», — сказано в повідомленні.

Крім цього, йому рекомендували піти з посади голови Херсонської обласної ради.

  • За тиждень до цього Мангер заявив, що припиняє членство в партії на час розслідування справи Катерини Гандзюк.
  • Губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв і голова обласної ради Владислав Мангер відповіли на звинувачення батька радника мера Херсона та активістки Катерини Гандзюк у причетності до замовного вбивства, заявивши, що всі слова на їхню адресу — політична провокація.
  • 28 січня Віктор Гандзюк зробив заяву на засіданні Тимчасової слідчої комісії (ТСК), в якій говорилося, що Гордєєв і Мангер співпрацювали з головним підозрюваним в організації вбивства Катерини Гандзюк Олексієм Левіним (справжнє прізвище — Москаленко).