У iPhone XS та XS Max виявили новий брак. Раптово випала камера

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Власників флагманських моделей iPhone XS Max і XS попередили про новий брак, який повʼязаний з камерою телефону. Про це йдеться на сайті Apple.

«У мене виникла проблема з XS Max. Всередині камери обʼєктива був шматок пилу. Зовні нічого помітно не було, але на кожній фотографії були чорні плями. Я поклав телефон у стільницю, після чого почув голосний звук. Уся камера на задній частині телефону відʼєдналася і виглядає так, ніби може відпасти будь-коли. Я ніколи не впускав телефон додолу, у мене є діти, але вони в курсі, що це дорогий пристрій», — зазначив власник смартфона Енді.

Official Apple Support Community

Також він уточнив, що в розʼємі між камерою і телефоном було помітно бруд.

Інші користувачі розповіли, що камера на їхніх телефонах тріскається, навіть якщо не кидати девайс і не впливати на нього фізично. Це спостерігають на iPhone X, XS Max, XR.

  • Портал онлайн-статистики Statista склав рейтинг смартфонів з найвищим рівнем електромагнітного випромінювання. У список увійшли iPhone 7 і 8.
  • Користувачі смартфонів Apple і найбільшого американського телеком-оператора AT&T після оновлення операційної системи звернули увагу на значок «5G», хоча їм надавалася послуга LTE.