«Я чистий». Мангер обіцяє на допиті назвати замовників убивства Гандзюк

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Я чистий». Мангер обіцяє на допиті назвати замовників убивства Гандзюк

Facebook / Херсонська обласна рада

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, якому 11 лютого оголосили підозру в організації вбивства радниці мера Херсона Катерини Гандзюк, назвав справу проти нього політичним замовленням. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook .

«Хочу нагадати всім, що із самого початку і дотепер я стверджував і наполягаю на тому, що невинен. Вставте у текст [підозри] замість прізвища «Мангер» будь-яке інше, хоча б і своє, і ви зрозумієте, що такі «обвинувачення» можна висунути першому ліпшому. Очевидно, що хтось вправно намагається втілити сценарій з дискредитації мене», — зазначив голова Херсонської облради.

Мангер стверджує, що не з його офісу виїжджали виконавці замовлення, не його помічник передавав їм гроші і не у нього був конфлікт із Катериною Гандзюк.

«Мало для кого з кола влади є таємницею, що за життя Катерина перебувала, м’яко кажучи, під опікою деяких високопосадовців СБУ, які, власне, і прикривали браконьєрів у області. Завтра на допиті ці прізвища, звичайно, лунатимуть. Та я щиро сподіваюся, що ці імена не зникнуть з протоколів і будуть озвучені також на суді. Країна має знати, хто насправді замовив Гандзюк. Я чистий перед Богом і людьми. Нехай правда переможе!» — наголосив Мангер.