Ілон Маск продає свій футуристичний маєток у формі космічного корабля

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Ілон Маск продає свій футуристичний маєток у формі космічного корабля

Всесвітньовідомий мільярдер та співзасновник Tesla і SpaceX Ілон Маск виставив на продаж свій футуристичний будинок у Каліфорнії. Отримати за цю нерухомість Маск очікує $4,5 млн. Про це пише видання The Sun.

Розташований будинок мільярдера в Брентвуді — престижному районі Лос-Анджелеса, популярному серед багатьох знаменитостей. Родзинкою будівлі є її незвичайний дизайн у формі космічного корабля. Інтерʼєр — мінімалізм. Будинок має 4 спальні, 3 ванни, відкритого плану вітальню, поєднану з кухнею та їдальнею, кілька гардеробних.

На задньому дворі будинку є лаундж-зона і величезний басейн зі SPA-установкою. Як передає видання, він наповнюється морською водою і нагадує гідромасажну ванну. Стіна будинку, яка виходить на задній двір, «скляна» й відкриває неймовірні навколишні краєвиди — місто, каньйон і океан. Загальна площа будинку Ілона Маска складає 278 кв. м.

Також маєток облаштований сучасними гаджетами — інтегрованою системою безпеки, автоматичними шторами та іншим сучасним обладнанням. Система охорони, освітлення, мультимедійні програвачі в маєтку підключені до пульта дистанційного керування. Все технічне наповнення входить у ціну.