Трамп заявив, що не знав про розслідування газетою National Enquirer позашлюбного роману власника Amazon Джеффа Безоса

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Президент Трамп заявив, що йому не було відомо, що видавець National Enquirer American Media Inc. проводить розслідування з приводу генерального директора Amazon Джеффа Безоса для підготовки до матеріалу про його позашлюбний роман. Про це пише Daily Beast.

Брайан Стелтер з CNN написав, що коли Трампа запитали, чи відомо йому про розслідування, він похитав головою і відповів: «Ні, не було відомо».

Безос звинуватив видавця в шантажі з погрозами опублікувати його особисте дистування і фотографії з коханкою Лорен Санчес, в позові AMI було відмовлено.

  • Інтимні фотографії та листування засновника Amazon Джеффа Безоса з коханкою Лорен Санчес пресі передав її брат, Майкл Санчес.
  • 8 лютого Безос повідомив у своєму блозі, що видавці таблоїду National Enquirer погрожували йому публікацією його відвертих фото і листування з колишньою телеведучою Лорен Санчес.
  • Пізніше власник компанії American Media, якій належить таблоїд National Enquirer, спростував звинувачення Безоса і заявив, що буде розслідувати його претензії.