«Хаха офигенно». Маск російською мовою відповів на питання, «як йому таке»

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
«Хаха офигенно». Маск російською мовою відповів на питання, «як йому таке»

David Paul Morris / Bloomberg via Getty Images

Ілон Маск нарешті відповів на російський мем «Як тобі це подобається, Ілон Маск?». Причому російською мовою.

Російський канал новин НТВ відмітив Маска у Twitter, при публікації відео про переобладнаний радянський автомобіль Жигулі, що їхав задом наперед.

Глава Tesla російською написав у відповідь під публікацією: «Хаха офигенно».

Ця фраза народилася після того, як Маск запустив червоний Tesla Roadster на своїй ракеті SpaceX в напрямку Марса 6 лютого 2018 року. Російські користувачі соціальних мереж відреагували на досягнення з відтінком іронії, публікуючи фотографії, які претендують на демонстрацію технологічної переваги Росії, з питанням: «Як тобі таке подобається, Ілон Маск?»

  • У 2018 році Маск зустрічався зі співачкою Grimes. Її бабуся — українка, в дитинстві вона проводила з нею багато часу, також в 2012 вийшов її альбом Visions. На його обкладинці були рядки з вірша Ахматової російською. Деякі з користувачів соцмереж припустили, що вона могла навчити Маска російській мові.
  • Всесвітньо відомий мільярдер і співзасновник Tesla і SpaceX Ілон Маск виставив на продаж свій футуристичний будинок у Каліфорнії. Отримати за цю нерухомість Маск розраховує $4,5 млн.
  • В інтервʼю The New York Times Ілон Маск розповів, що змушений проводити на роботі 120 годин на тиждень і не відриватися від управління компанією цілодобово. Через це виникли проблеми зі сном, він дуже втомлюється, а близькі занепокоєні станом його здоровʼя.