«Дій з нами». Нардеп Найєм оголосив про створення суспільно-політичної ініціативи

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Нардеп від БПП Мустафа Найєм оголосив про створення суспільно-політичної ініціативи «Дій з нами». Про це він повідомив під час стріму на сторінці в Facebook.

Найєм пояснив, що «Дій з нами» поки не зареєстрована як партія. Мета обʼєднання, за словами нардепа, — «будь-яким шляхом домогтися того, щоб нових людей у наступному парламенті, виконавчій і місцевій владі стало якомога більше». Він додав, що якщо для цього необхідно буде створити з «Дій з нами» партію — вона буде створена.

За словами Найєма, в рух увійшли 4 депутати Верховної Ради: нардепи від БПП Сергій Лещенко та Світлана Заліщук, Олексій Мушак і Наталія Кацер-Бучковська («Народний фронт»). Крім них, до руху приєднався екс-заступник міністра оборони Юрій Гусєв і екс-заступник голови патрульної поліції Євген Блажевич.

Крім політиків, членами руху стали низка представників бізнесу та громадського сектора. Сам Найєм пояснив, що запуск цієї ініціативи означає, що він не буде брати участь у наступних виборах Верховної Ради за списками «Блоку Петра Порошенка».