«Не хвилюйтеся, мій господар скоро повернеться». У Tesla зʼявиться режим для собак

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У компанії Tesla представили спеціальний режим клімат-контролю, який дозволить залишати улюбленців у припаркованій машині самих. Про це повідомили на сторінці у Twitter.

Згідно ролику, після включення відповідного режиму на екрані в салоні зʼявляється повідомлення: «Не хвилюйтеся, зі мною все гаразд, мій господар скоро повернеться». Поруч буде відображатися температура в салоні машини, щоб перехожі не турбувалися про стан собаки. Якщо заряд батареї падає нижче 20%, власник отримує повідомлення в своєму мобільному додатку.

Щоб включити режим, потрібно зайти в налаштування клімат-контролю і вибрати опцію «Собака», там можна відрегулювати і встановити необхідну температуру. Власники інших домашніх тварин також цілком зможуть використовувати цю функцію, якщо їм буде потрібно залишити тваринку в машині.

Також в компанії рекомендують перевіряти місцеві закони перед тим, як залишати тварин без нагляду в автомобілі.

  • Tesla запустила функцію безпеки Sentry Mode для захисту своїх електрокарів від зломів і крадіжок. Ця функція сумісна з автомобілями Model 3, моделями S і X, випущеними після серпня 2017 року.
  • Раніше Маск анонсував, що в електрокарах Tesla при спробі пограбування замість сигналізації буде включатися класична музика — твір німецького композитора для органу Йоганна Себастьяна Баха «Токката і фуга ре мінор».