Сім жінок звинуватили музиканта Раяна Адамса в домаганнях, зокрема і його колишня дружина

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Одночасно сім жінок звинуватили музиканта Раяна Адамса в сексуальних домаганнях, зокрема і його колишня дружина Менді Мур, пише The New York Times.

За словами жінок, які висунули звинувачення, як головний інструмент тиску і маніпулювання Адамс вибирав їхні музичні амбіції. Мур розповіла, що коли вони були одружені, Раян обіцяв їй спільні записи, але свою обіцянку так і не виконав, і до того ж постійно принижував талант Мур.

Спільні проекти та платинові диски Раян і обіцяв дівчині на імʼя Фібі Бріджерс. У 2014 році він запросив її у свою студію, щоб обговорити співпрацю. Адамс вихваляв талант Бріджерс, і перший час вони справді говорили про роботу. Але незабаром Адамс став робити дівчині недвозначні натяки на фізичну близькість.

Серед постраждалих від поведінки музиканта виявилася і неповнолітня. У 2013 році дівчина на імʼя Ава, якій на той час було 14 років, почала спілкуватися з артистом у соціальних мережах. Спочатку вони говорили про музику, але незабаром тема їхніх розмов змінилася.

Одного разу Ава і Раян звʼязалися по скайпу, і під час сесії артист займався сексом по телефону і показував себе дівчині. The New York Times зазначає, що Адамс питав дівчину про її вік, і у відповідь вона брехала, приписуючи собі зайві роки. Особисто Ава і Раян не зустрічалися.

«Містер Адамс однозначно заперечує, що в нього коли-небудь був недоречний сексуальний контакт в інтернеті з будь-ким неповнолітнім, про чий вік він би знав», — прокоментував звинувачення адвокат Адамса.

Хто такий Раян Адамс?

Американський співак і композитор, колишній учасник гуртів Whiskeytown та The Cardinals. Всього у доробку музиканта 16 платівок. Найвідоміші пісні виконавця — New York, New York, та кавер-версія пісні Wonderwall британського гурту Oasis, яка принесла Адамсу номінацію на премію «Греммі» у 2005 році.