Trump Organization відмовилися від планів будівництва десятків готелів на всій території США

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Компанія Trump Organization на початку президентського терміну Дональда Трампа планувала побудувати дві мережі готелів Scion і American Idea. Їх повинні були побудувати в кількох десятках міст на всій території США. На деякий час їм довелося відмовитися від планів будівництва. Про це пише The New York Times.

Плани будівництва відкладено як мінімум до кінця президентського терміну Трампа.

«Ми живемо в умовах, коли проти нас можуть використовувати що завгодно, це можуть зробити ті, хто поширює сфабриковані новини, або демократи, які зацікавлені лише в випадах проти президента і марнуванні нашого часу, вони засипають нас безглуздими листами», — зазначив Ерік Трамп, один із керівників організації. Також він додав, що у компанії є нерухомість в всьому світу, і вони готові уповільнити темпи зростання.

Радники президента США, за його словами, порекомендували йому відмовитися від планів будівництва. Противники Трампа можуть звинуватити його у використанні службового становища.

Ще до інавгурації Трамп говорив, що залишив усі посади в Trump Organization і передав правління своїм синам Дональду та Еріку. Але він залишився власником компанії.

  • Після того, як один з юристів президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що «ніяких планів щодо будівництва вежі Трампа в Москві не було», інформаційний портал Buzzfeed News опублікував документи з планами будівництва.
  • Лідер республіканців Мітч Макконнел заявив у Сенаті, що Трамп підпише двопартійний закон про фінансування заходів з безпеки кордону та одночасно оголосить про введення надзвичайного стану для того, щоб отримати кошти на будівництво стіни з Мексикою.