Бен Аффлек остаточно пішов на пенсію з посади Бетмена. Тому що є багато інших хороших Бетменів

Автор:
Євген Спірін
Дата:
Бен Аффлек остаточно пішов на пенсію з посади Бетмена. Тому що є багато інших хороших Бетменів

Mike Marsland / WireImage

Актор Бен Аффлек сходив на шоу Джиммі Кіммела і розповів, чому більше не буде зніматися у фільмах DC про Бетмена. «Я подумав, що настав час дати шанс комусь іще. У них є справді хороші люди на цю роль. Так що я в передчутті».

Аффлек намагався побути режисером фільмів про Бетмена, але в нього не вийшло. «Мені довелося попрацювати з командою чудових сценаристів, але я не зміг запропонувати гідну версію». У якийсь момент помічник Кіммела в костюмі Робіна виніс у студію частину костюма Бетмена: маску і плащ з номером «12» та написом «Бетфлек». Це номер з форми успішного гравця в американський футбол Тома Бреді.

Актор пожартував, що номер «12» завжди був на плащі, тому що «не можна бути героєм, якщо ти не номер 12» і додав, що студія Warner Bros. витратила десятки мільйонів доларів, щоб замазати номер у фільмі за допомогою графіки. На питання: «Чи є в тебе напутнє слово?» актор відповів: «Не знаю. Напевно, я не Бетмен».

Бен зіграв у двох фільмах про супергероя: «Бетмен проти Супермена», 2016 року і «Ліга Справедливості», 2017 року. Вперше про свою відставку з посади супергероя Аффлек написав ще 31 січня у Twitter.