Нардеп Парасюк взяв на поруки підозрюваного, який розстріляв авто бізнесмена в Запоріжжі

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Нардеп Парасюк взяв на поруки підозрюваного, який розстріляв авто бізнесмена в Запоріжжі

The National Anti-Corruption Bureau of Ukraine Follow / Flickr

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя звільнив підозрюваного в замаху на життя бізнесмена чоловіка, оскільки його на поруки взяв народний депутат Володимир Парасюк. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції Вʼячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

«23 травня 2018 року двоє невідомих розстрілюють з вогнепальної зброї по вул. Каширське шосе, в Запоріжжі, автомобіль, в якому перебував місцевий підприємець і його водій. Перший отримав кульове поранення. Злочинці з місця події втекли на мотоциклі, залишивши зброю. Протягом тривалого часу проводилися заходи з метою встановлення злочинців», — зазначив він.

За словами Аброськіна, винуватців вдалося затримати, але їх взяв на поруки нардеп.

«Вчора співробітники поліції затримали одного з виконавців, зібрана обґрунтована доказова база щодо його причетності саме до безпосередньої участі. Але Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя звільнив підозрюваного під особисте поручительство народного депутата», — підкреслив він.

Тому Аброськін задається питанням, чи є сенс і далі шукати причетних до злочину.

У той же час сам Парасюк уточнив, що взяв винуватця на поруки, оскільки той є учасником АТО.

  • Печерський райсуд Києва заарештував поліцейського Василя Мельника, якого підозрюють у побитті активіста організації «С14» біля Подільського райуправління поліції 9 лютого