Аваков: 8 кандидатів у президенти звернулися в поліцію по охорону

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

8 кандидатів у президенти попросили Національну поліцію про охорону. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пишуть Українські Новини.

«Проводимо роботу з охорони кандидатів на посаду президента України. Зараз з таким проханням звернулися до Національної поліції вісім кандидатів», — сказав Аваков на координаційній нараді правоохоронних органів. У той же час міністр не уточнив, про кого йде мова.

Міністр також зазначив, що правоохоронці отримали 1 477 заяв про порушення під час виборчої компанії. Порушено 61 кримінальну справу, складено 306 адміністративних протоколів.

Варто зазначити, що на початку лютого Аваков заявив, що вже 11 кандидатів у президенти попросили про охорону Національну поліцію.

  • 8 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати на виборах президента 31 березня і завершила процес реєстрації.
  • Згідно з останнім опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, у рейтингу кандидатів лідирує артист Володимир Зеленський, за ним ідуть президент Петро Порошенко і лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.