«Він вже давно помер». Племінниця Скрипаля заявила про його смерть

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Племінниця екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля, якого отруїли в березні минулого року в британському місті Солсбері, Вікторія Скрипаль заявила, що її дядько вже давно помер.

За її словами, про стан здоровʼя 67-річного Скрипаля рідним дуже давно не повідомляли, тому вона впевнена, що він давно помер, оскільки сам теж не виходив на звʼязок, пише МК.

«Ну, немає Скрипаля у живих», — сказала вона, додавши, що її дядька кремують, і Лондон, швидше за все, розслідує його смерть.

Напередодні The Times повідомляла, що стан екс-співробітника ГРУ погіршився. За інформацією британських ЗМІ, Скрипаль перебуває вдома під наглядом лікарів. Медики побоюються, що росіянин не зможе позбутися від наслідків отруєння.

  • Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли у місті Солсбері 4 березня 2018 року. Британська влада звинуватила в цьому російські спецслужби, зокрема офіцерів Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ, які працювали під псевдонімами Олександр Петров та Руслан Боширов.
  • Поліцейські, що допомагали знерухомленим Скрипалям відразу після отруєння, розповіли подробиці трагедії. Алекс Коллінс та Трейсі Холлоуей заявили, що жертв могло бути більше.
  • Третім підозрюваним росіянином, який фігурує у «справі Скрипалів», може виявитися 45-річний Сергій Федотов, справжнє імʼя якого — Денис Сергєєв.