«Ми тут, аби чесно виконувати обовʼязки». Підозрюваний у справі Гандзюк голова Херсонської облради Мангер вийшов на роботу

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Ми тут, аби чесно виконувати обовʼязки». Підозрюваний у справі Гандзюк голова Херсонської облради Мангер вийшов на роботу

Facebook / Vladislav Manger

Підозрюваний в організації вбивства Катерини Гадзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер вийшов на роботу. Про це повідомили на на сайті облради.

«Апаратна нарада на чолі із головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером розпочала сьогодні, 18 лютого, робочий тиждень», — йдеться в повідомленні.

Голова облради заслухав звіт щодо роботи комунальних підприємств за тиждень та доручив тримати на контролі їхню діяльність.

Раніше голова Херсонської облради Владислав Мангер, підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, вийшов з СІЗО під заставу .

  • 15 лютого Шевченківський райсуд обрав запобіжний захід Владиславу Мангеру у вигляді утримання під вартою. Суд частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення. Мангер заарештований до 3 березня з правом внесення застави в 2 млн 497 тис. грн. Запобіжний захід йому обирали майже чотири доби.
  • 31 липня 2018 року на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк вилили близько літра кислоти. Вона отримала хімічні опіки 30% тіла. 4 листопада Гандзюк померла в лікарні. 6 листопада Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію (ТСК) для розслідування нападу на Гандзюк та інших активістів.