У Франції зупинили завод з виробництва Nutella через дефект якості

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
У Франції зупинили завод з виробництва Nutella через дефект якості

Alexandru Acea / Unsplash

Італійська компанія з виробництва солодощів і кондитерських виробів Ferrero призупинила роботу заводу в Вілер-Екаль у Франції через виявлений дефект якості продукції Nutella, а також Kinder Bueno. Про це повідомляє Euronews.

«Група Ferrero вирішила тимчасово призупинити завод у Франції як запобіжний захід через дефект якості, виявлений у продукції Nutella і Kinder Bueno», — йдеться в повідомленні.

Мова йде про завод у комуні Вілер-Екаль на півночі Франції, який виробляє 600 тисяч банок солодкої пасти в день. У той же час прес-служба компанії уточнила, що продукти, які вже на торгових прилавках, є безпечними.

«Наразі ми можемо стверджувати, що жоден продукт, який зараз перебуває на ринку, не повʼязаний із ситуацією, і що постачання наших клієнтів тривають без перерви», — підкреслено в повідомленні.

У Ferrero відмовилися уточнювати, що є джерелом проблеми. Замість цього там розповіли, що за цим фактом розпочали розслідування.

«Цей дефект не відповідає нашим стандартам якості, тому ми прийняли рішення тимчасово призупинити діяльність заводу», — йдеться в повідомленні.

  • Американська компанія Nike випустила кросівки моделі Air Max 270 з логотипом на підошві, який нагадав деяким споживачам слово «Аллах» арабською.