Організатори скасували світове турне голограми співачки Емі Вайнхаус

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Організатори скасували світове турне голограми співачки Емі Вайнхаус

Greg Gebhardt / Wikipedia

Організатори скасували світовий тур голограми британської співачки, володарки пʼяти «Греммі» Емі Вайнхаус, яка померла у 2011 році від алкоголізму у віці 27 років. Про це пише The Guardian.

Автор ідеї голограма-туру — рекордингова компанія BASE Hologram. Планувалося, що турне почнеться у 2019 і завершиться в 2021-му. Зображення співачки повинно було проектуватися на сцену перед живим оркестром, який супроводжуватиме голос з її оригінальних записів. Імітувати рухи Емі Вайнхаус на сцені мала справжня актриса. Родичі Вайнхаус дали згоду на цей масштабний проект.

Але у BASE Hologram заявили, що турне відкладається через технічні складнощі. Які саме проблеми виникли з гастролями голографічного зображення Емі Вайнхаус, не повідомляється. Немає інформації також про дати, на які компанія BASE Hologram може відкласти тур.

«Ми припиняємо роботу над туром, доки не визначимо, як найкращим чином створити розкішну постановку, яка б належним чином вшанувала памʼять Емі», — йдеться в заяві BASE Hologram у Twitter.