Туалетний вантуз, накладні вії, річне членство в канабіс-клубі. Що ще буде в подарункових наборах на премії «Оскар-2019»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Туалетний вантуз, накладні вії, річне членство в канабіс-клубі. Що ще буде в подарункових наборах на премії «Оскар-2019»

Christopher Polk / Getty Images

Стало відомо, які подарунки вручатимуть номінантам на премію «Оскар» перед початком церемонії. Про це повідомляє телеканал CNBC.

У цьому році список подарунків вийшов дуже незвичайним. Відомо, що бренди заплатили від $4 000 до $20 000, щоб опинитися в цьому наборі. Усі вони розраховують, що продукт сподобається зірці та вона прорекламує його.

Серед найоригінальніших подарунків цього року — туалетний вантуз Emoji Mister Poop, приватні сеанси терапії з експертом з фобій, засоби для догляду за ротовою порожниною, шоколадні трюфелі Crescendo (кожна цукерка містить 10 міліграмів тетрагідроканабінола — психоактивної речовини, отриманої з канабісу), зволожуючий крем і масло з екстрактом конопель, а також річне членство в канабіс-клубі.

Справа в тому, що в 2016 році в Каліфорнії, де проходить вручення премії, легалізували канабіс. У звʼязку з цим споживання речовини стало цілком законним на території штату, але ось вивозити за межі штату канабіс не можна.

Також у наборах номінантів є й більш серйозні подарунки: тиждень на спа-курорті Golden Door у Каліфорнії (вартістю близько $10 тис.), відпочинок на елітному грецькому курорті Avaton Luxury Villas ($779 за ніч), а також круїз по Амазонці ($6 тис.), спортивне харчування Optimum Nutrition, фен для волосся 10 Haircare.

Нагадаємо, церемонія вручення відбудеться 24 лютого.