«За сценарієм, на мої рахунки має впасти значна сума». Аваков заявив, що проти нього і МВС готують провокації

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
«За сценарієм, на мої рахунки має впасти значна сума». Аваков заявив, що проти нього і МВС готують провокації

Гонтар Володимир / УНІАН

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проти нього і МВС готуються провокації, щоб дискредитувати поліцію у забезпеченні чесних виборів президента. За його словами, невідомі відправлять на його рахунки велику суму грошей.

«За сценарієм, на мої рахунки в Україні чи Італії з незрозумілих джерел повинна впасти значна сума грошей в іноземній валюті — нібито за оплату послуг МВС по прикриттю фальсифікації та підкупу виборців на користь певного кандидата. Для повноти ефекту гроші можуть бути російського походження», — написав Аваков в Facebook.

За його словами, «плетуться інтриги» в Україні. Він зазначив, що не укладав жодних союзів з жодним кандидатом у президенти і не збирається цього робити.

Він зазначив, що правоохоронці однаково реагують на порушення кожної політичної партії напередодні виборів.

«На 54-й день виборчої кампанії в МВС і Національну поліцію надійшло 1741 повідомлення про порушення. [...] 77 кримінальних проваджень, 401 адміністративний протокол. Статистика по фігурантам звернень така: «БПП» — 420, «Батьківщина» — 337, «Самопоміч» — 159, «Громадянська позиція» — 124, «Радикальна партія» — 117», — зазначив Аваков.